Poliisi tutkii Hessundin siltatyömaan varkautta

en bro
Poliisi pyytää vihjeitä Hessundinsalmen siltatyömaan alueella maanantain ja tiistan välisenä yönä liikkuneista henkilöistä. Kuva: Carina Holm
Julkaistu:
en bro
Poliisi pyytää vihjeitä Hessundinsalmen siltatyömaan alueella maanantain ja tiistan välisenä yönä liikkuneista henkilöistä. Kuva: Carina Holm

Lounais-Suomen poliisi tutkii Hessundinsalmen siltatyömaalla alkuviikosta tehtyä varkautta. Poliisi pyytää tietoa maanantain ja tiistain välisenä yönä havaituista liikkeistä työmaan läheisyydessä.

Poliisin saaman tiedon mukaan Hessundinsalmen sillan työmaalla lukittuihin kontteihin murtauduttiin maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Konteista epäillään anastetun huomattava määrä rakennustyöhön liittyviä koneita ja muuta omaisuutta: muun muassa kymmeniä metrejä voimavirtakaapelia, hitsauskoneita, piikkauskoneita ja pienempiä työkaluja.

Anastetussa omaisuudessa saattaa olla Kreate-rakennusliikkeen merkintä.

Anastetun omaisuuden yhteisarvo noussee seurannaiskustannuksineen kymmeniin tuhansin euroihin. Poliisi tutkii tapausta tällä hetkellä törkeänä varkautena.

Poliisi pyytää havaintoja ylimääräisistä työmaa-alueella ja sen läheisyydessä liikkuneista henkilöistä maanantain ja tiistain väliseltä yöltä sekä tietoa Kreate-tunnisteella merkityistä työvälineistä.

Mahdolliset havainnot tai tiedot voi toimittaa poliisille joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050-411 7655.