Tervetuloa PK:n uusille verkkosivuille!

Erik Saanila
Tre personer med en tidning runt ett köksbord
PK:n toimitukseen kuuluu Malin Johansson (vasemmalla), Tuuli Meriläinen ja Markus Lindströmm
Julkaistu:

Viime aikoina olemme työskennelleet intensiivisesti PK:n sivuston uudistamiseksi, ja maanantaina voimme vihdoin lanseerata työmme tuloksen. Haluamme tarjota PK:n lukijoille sujuvamman kokemuksen digitaalisesti.

Alkuviikosta teemme vielä joitakin teknisiä päivityksiä, jotka voivat aiheuttaa lyhytaikaisia keskeytyksiä ja häiritä sivuston käyttökokemusta. Pahoittelemme tilapäistä häiriötä ja pyydämme jo etukäteen PK:n lukijoilta kärsivällisyyttä.

Mikä sitten muuttuu? Lyhyesti sanottuna uuden sivuston rakenne noudattaa sisarlehti ÅU:n rakennetta, muuttamatta PK: n identiteettiä. PK näyttää jatkossakin PK: lta, mukaan lukien sen ainutlaatuista sisältöä, joka tulee lähelle lukijoita ja mainostajia. Haluamme jatkuvasti kehittää journalismiamme, mainospalveluamme ja muita sisältöjämme.

Mutta tulevaisuudessa ne, jotka haluavat lukea PK:ta digitaalisesti, tarvitsevat tilauksen. Vaikka osa sisällöistä, kuten kolumnit ja palvelumateriaalit, on verkossa jatkossakin maksutonta, uutisartikkelit ja e-lehdet on varattu tilaajille. Sinun on myös kirjauduttava sisään tilaajana, jotta voit kommentoida artikkeleitä verkossa.

PK on tilattu sanomalehti, julkaisumuodosta riippumatta. Se, että sanomalehti maksaa kaikille lukijoille, julkaisukanavasta riippumatta, perustuu oikeudenmukaisuuteen. Myös paperilehden tilaajat maksavat sisällöstä, joten digitaalisesti meidän on tarjottava yhtäläinen tilauspalvelu. Tilaajilta saatavat tulot ovat edellytys sille, että voimme jatkossakin tehdä ja julkaista Paraisten Kuulutuksia, sekä painettua ja digitaalista versiota.

Hyvä uutinen on muuten se, että e-lehti julkaistaan jo klo 22, paperilehden ilmestymistä edeltävänä iltana. Antoisia lukuhetkiä!

Chefredaktör
Julkaistu: