Tulevalle viikonlopulle luvassa unohtumaton matka paraislaisten muusikoiden kanssa

Janne Bergman/Valhalla Works
En orkester som spelar.
Tavallisen Erikoiset Konsertit on suosittu tapahtumakonsepti. Kuva on viime vuodelta.
Julkaistu:

Tulevana viikonloppuna on aika lähteä unohtumattomalle matkalle yhdessä kokeneiden Paraislaisten muusikoiden kanssa PUNTissä järjestettävissä konserteissa.

Tavallisen Erikoiset Konsertit on tapahtumakonsepti, joka koostuu laajasta valikoimasta monipuolista musiikkia paikallisten muusikoiden esittämänä. Tällä kertaa muusikkopariskunta Anna Saarela ja Adrian Rantala yhdessä ystäviensä kanssa kutsuvat unohtumattomalle matkalle.

“Tämä soundtrack-konsertti on kuin jännittävä matka”

– Tämä soundtrack-konsertti on kuin jännittävä matka, Saarela sanoo ja kertoo, että yleisö saa kuulla autuaan sekoituksen erilaisia sävellyksiä ja kappaleita tv-ruudusta vuosien varrelta.

Hän kertoo, että monet yleisöstä tunnistavat varmasti ne kappaleet ja tunnuslaulut, jotka esitetään Paraisten PUNTissa järjestettävissä Tavallisen Erikoisissa soundtrack-konserteissa. Yhdessä yleisön kanssa matkustetaan 80-luvun toiminnasta lapsuuden suosikkipeleihin, ja matkalta löytyy jotakin kaiken ikäisille.

– Liikumme Tylypahkasta Muumilaaksoon, Rantala paljastaa.

Konsertit sopivat kaiken ikäisille

Yhdessä kokeneiden muusikoiden Andréas Rantalan, Anton Elmvikin, Oliver Tschernijin ja Simon Grundvallin kanssa Saarela ja Rantala tarjoavat kaksi konserttia, joista ensimmäinen on lauantaina 21.9. klo 19 ja toinen sunnuntaina 22.9. klo 17. Konsertit kestävät noin 90 minuuttia ja sopivat kaiken ikäisille. Lisäksi konsertti on kolmikielinen – yleisö saa kuunnella ruotsia, suomea ja englantia.

– Emme halua tarjota vain musiikkia, vaan kokonaisvaltaista kokemusta, Saarela selittää.

Tärkeä arvo konseptille on juuri se, että halutaan tarjota yleisölle elämys, ja mieluiten sellainen, josta jää hyvä mieli.

Konserttien hallinnollinen järjestäjä on KultAd rf. Konsertit toteutetaan Svenska kulturfondenin, Paraisten kaupungin ja Medwindin tuella. Lippuja saa netticket.fi:stä, Bookletista ja Paraisten kaupungin infopisteestä. Pyörätuolipaikkoja on neljä – näitä paikkoja ei kuitenkaan voi varata netistä.

Suosittu joulukonsertti tekee paluun kahdella konsertilla 13.–14. joulukuuta.

Käännös: Tuuli Meriläinen

Reporter/Toimittaja - Pargas Kungörelser/Paraisten Kuulutukset
Julkaistu: