Kings & Queens United on juhlacupin voittaja

Pia Legrand, Camila Brachet
Käsipallopelaajien joukkue.
Kings & Queens United -joukkueeseen kuuluvat Krister Backlund (takarivi vasemmalta), Janne Haapanen, Joakim Sjöström ja Niklas Westerlund. Malin Haapanen ja Ronja Westerlund kuvassa etualalla.
Julkaistu:

Pargas IF:n juhlacupin viimeinen osakilpailu ratkaistiin lauantaina. Top 10 -joukkue voitti käsipallocupin – koko cupin voitto meni Kings & Queens Unitedille.

Pargas IF viettää tänä vuonna 110-vuotisjuhlavuottaan ja maalis-syyskuussa järjestetyssä seitsenosaisessa juhlacupissa on kilpailtu salibandyssa, hiihdossa, suunnistuksessa, voimistelussa, yleisurheilussa, jalkapallossa ja viimeisenä lajina käsipallossa.

Tasainen taistelu lauantaina

Lauantaina kun oli käsipallojaoston vuoro isännöidä osakilpailua, taistelu voitosta oli tasainen.

Top 10 -joukkue, jossa oli paljon kokeneita pelaajia, onnistui kukistamaan vastustajan Kings & Queens Unitedin yhdellä maalilla finaalissa. Hienolle kolmannelle sijalle tulivat Salladssillarna.

Kaikki joukkueet taistelivat hyvin ja tunnelma oli huippuluokkaa. Vaikka laji on fyysinen ja joukkueet pelasivat jokainen viisi peliä, vakavilta loukkaantumisilta vältyttiin.

Pia Legrand, Camilla Brachet
Joukkue urheilijoita jotka seisovat kahdessa rivissä ja ovat iloisia.
Top 10. Mats ”Masi” Ranta-aho (takarivi vas.), Annika Leandersson, Charlotta Sundström ja Nina Dahlberg. Jessica Ranta-aho (edessä vas.), Linda Mäenpää ja Tommy ”Tomppa” Mäenpää.

– Jopa joukkueissa, joissa laji oli tuntematon, taso nousi otteluiden aikana tuntuvasti, ja se oli hauska nähdä, kertoo käsipallojaoston Camilla Brachet.

Käsipallojaosto on aloittanut treenit aikuisille, jotka haluavat pelata käsipalloa ja toivoo, että kaikki kiinnostuneet, kokemuksesta riippumatta, tulevat mukaan pelaamaan.

– Toivotamme kaikki kiinnostuneet mukaan "aikuisten käsipallon" harjoitteluun matalalla kynnyksellä ja ilman aikaisempaa kokemusta, Brachet sanoo.

Käännös: Tuuli Meriläinen

Juhlacupin lopputulos

Sijoitus Joukkue Pisteet

1. Kings and Queens United 83

2. Salladssillarna 62

3. Kultainen sukupolvi 50

4. Skärgårdens hjältar 48

5. IFK Stadshuset 45

6. TOP10 38

7. Team Ödsliga Lundar 27

8. ReHABA 25

9. Pargas kyrkolag 23

10. PIF Socker 21

11. Experterna 6

12. Team Norrby 1

Reporter/Toimittaja - Pargas Kungörelser/Paraisten Kuulutukset
Julkaistu: